Zeiltochten staan garant voor rust en ruimte. Maar ook voor avontuur, sportiviteit, samenwerken en ontdekken van nieuwe plekken. Zeilers zitten letterlijk met elkaar in hetzelfde schuitje. Crewleden zijn op elkaar aangewezen en leren elkaar daardoor vaak sneller en beter kennen dan op de wal.
De combinatie van sportieve activiteiten, competitie, het sociale programma en het verblijf van meerdere dagen op paradijselijke locaties, biedt de perfecte basis om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te intensiveren.

Tropische locaties

Doordat u naar mooie en bijzondere plekken op de wereld reist, hebt u in een mum van tijd, letterlijk en figuurlijk, afstand van het dagelijkse leven. Reizen maakt uw hoofd leeg en de weg vrij voor nieuwe inzichten.

De Business Club Regatta is een zeilwedstrijd
en netwerkevenement in één

Ondernemers ontmoeten elkaar in een exotisch gebied, vormen teams en gaan de strijd aan. Op de wal wachten strandbarbecues, seminars en management trainingen. Het ideale decor voor het onderhouden en uitbreiden van waardevolle contacten.

Het competitieve element van een regatta zorgt voor interactie binnen het zeilteam en brengt ondernemers van verschillende teams nader tot elkaar. Net als bij andere wedstrijden biedt de ‘derde helft’ mogelijkheden om in een ontspannen sfeer nieuwe contacten op te doen.
Naast inspiratie die u aan board en op de wal van collega-ondernemers opdoet, delen gastsprekers hun kennis en visie op praktische ondernemerszaken. En wilt u een leiderschap- op communicatietraining aan boord. Ook dat kan!
Iedere editite van de Business Club Regatta vindt plaats op een andere tropische bestemming. De voorbereiding van de kick-off editie in het najaar 2013 is in volle gang. Volg ons op Facebook en u bent als eerst op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!Facebook
 
Nieuwsbrief

We houden u op de hoogte!

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van de regatta? In onze nieuwsbrief leest alles over de kansen die de regatta u biedt.

Nieuwsbrief